Despre

Sanatate Holistica

 

Sanatate Holistica este un proiect care urmareste să vă ajute să vă vindecati si sa evoluati fizic, energetic, emotional, mental si spiritual! Conceptul de sanatate holistica inseamna sanatatea a tot ceea ce esti si ce posezi, adica Spirit, suflet, minte, energie, corp. Este un proiect nou, insa a evoluat din alte proiecte fondate de Max Tudor in Spania ( Reiki Mijas si Life Love ) si functioneaza impreuna cu Boot Camp Holidays si Personal Trainer Bucharest.

Avem o gamă largă de terapii holistice: diferite tipuri de masaj, shiatsu, yoga, meditații, terapii și cursuri de Reiki, hipnoterapie, fitness holistic și life coaching.

Organismul, sistemul energetic vital, mintea și sufletul sunt legate și se influențează reciproc mai mult decât probabil credeți. Sănătatea la toate nivelele și armonie este necesară pentru ca tu să fii pe cea mai bună cale a destinului tău și să ai o experiență uimitoare în această viață. Vibrația la toate nivelurile individului afectează în permanență viața sa exterioară. Când cineva este în armonie cu facultățile sale, atunci el sau ea va fi în armonie cu lumea exterioară și va beneficia nu numai de viața individului, ci de întregul univers care intră în contact cu respectivul.

 

 

Fondatorul, Max Tudor

Max Tudor are o mulțime de cunoștințe și experiență în domeniul holistic, incluzand sistemul Reiki, yoga, meditatie, fitness, hipnoterapie, parapsihologie, psionism, filozofie, arte martiale și life coaching, domenii care te pot ajuta să îți atingi obiectivele! Este un antrenor, profesor, terapeut si entrepreneur creativ și ardent. In antrenamentele de fitness holistic combina antrenamentul de fitness convențional cu componente originale și cu elemente din artele marțiale și yoga, pentru a îmbunătăți procesul de antrenament și recuperare, astfel vei vedea un progres mult mai rapid și mai bun decât instruirea obișnuită! Te poate antrena să pierzi în greutate, să  îți crești musculatura, rezistența, forța sau doar pentru o sănătate mai bună sau chiar pentru un anumit sport, în funcție de nevoile tale, poate adapta antrenamentul la obiectivele clientului și la nivelul său actual.

Citeste mai multe despre Max Tudor aici:

 

Antrenorul