Fitness Holistic

In vest, fitness-ul inseamna in general stiinta si practica de a deveni si a ramane „fit”, adica in forma fizica adecvata, prin exercitii fizice si nutritie. In est exista diverse filozofii, stiinte si practici cu o vechime mult mai mare care cuprind si obiectivele fitness-ului, cum ar fi hatha yoga si artele martiale. Insa ele nu se rezuma doar la aceste obiective, scopul este de a avea templul spiritului, corpul fizic, sanatos si puternic, pentru a putea avea si o minte sanatoasa, astfel incat spiritul sa poata sa isi desfasoare activitatea in aceasta viata propriu-zis.

Filozofiile din est tin cont de toate tipurile de energie vitala pe care o folosim, nu doar de cea care ne ajuta sa incordam muschii si de cea din metabolism. Ne invata cum sa absorbim mai multa energie din aer, razele soarelui, mancare si apa si cum sa o stocam si folosi mai bine pentru a ajuta corpul sa se regenereze mai repede si mai bine si pentru a facilita activitatile biologice, fizice si psihice. Energia vitala este numita „prana” de indieni, „ki” de japonezi si „chi”sau „qi” de chinezi. Ei stiu si de existenta diferitelor „canale” (meridiane) si „baterii” (chakre/tsubos) pe care stiintele din vest nu le-au identificat inca.

 

Fitness-ul holistic imbina cunostintele si practicile fitness-ului din vest cu cele din hatha yoga, qi-gong si arte martiale, pentru a te ajuta sa fii sanatos si puternic biologic, fizic, energetic, emotional si mental, nu doar sa arati bine pentru un interval de timp!

Ne putem concentra si pe a slabi rapid sau a creste mult in masa musculara, dar trebuie sa tinem cont sa obtinem si sa mentinem un corp complet sanatos.

Un antrenament consta in mare parte din exercitii de fitness din vest, dar tinand cont de respiratie si flow-ul de energie ca in hatha yoga. Cealalta parte cuprinde exercitii de hatha yoga si qigong pentru vitalizare, relaxare, invigorare, putere sau stretching. 

Accesati linkurile de mai jos pentru a vedea detaliile si preturile sesiunilor de antrenament si planurilor de fitness si nutritie pe care le oferim!

Antrenamente Personale

Antrenamente in Grup

Plan de Nutritie

Body & Energy

Plan de Antrenament Online