Hipnoterapie

Hipnoterapia este o terapie prin comunicare si sugestie verbală și metafizică calificată, folosită în timpul transei sau starii de relaxare profundă, care ajută la direcționarea imaginației unui pacient într-un mod in care să aducă modificări intenționate în senzații, percepții, sentimente, gânduri și comportament. Acesta este de obicei utilizat pentru a programa partea subconștientă a minții pentru un comportament mai bun sau pentru a ajuta la vindecarea unei afecțiuni sau pentru a împuternici o calitate.

Subconstientul este responsabil de majoritatea gandurilor si actiunilor a unei persoane in general, de aceea este important sa il „programam” sa ne ajute cat mai mult sa ne indeplinim dorintele reale.

Procesul de hipnoză relaxează partea conștientă a minții, stimulând și concentrându-se  pe partea subconștientă. Această stare, realizată prin diverse tehnici de relaxare, ne permite sa inducem sugestii adecvate, prin cuvinte, sunete și energie. Majoritatea hipnoterapeutilor folosesc doar cuvinte si este suficient, dar pentru imputernici terapia, noi folosim si energie si muzica cu frecvente specifice. Sugestiile prezentate într-o sesiune de hipnoterapie trebuie să fie acceptate de către pacient pentru a functiona și pot fi împuternicite de dorința și voința individului. Chiar și într-o stare de hipnoză, subconștientul știe ce vrea mintea conștientă și poate fi stimulat de pasiunile și motivațiile sale.

 

Hipnoterapia nu este ca ceea ce vedem în emisiuni sau show-urile de hipnoza, unde vedem adesea oameni facand gesturi si sunete ca niste animale. Într-o sesiune de hipnoterapie, esti în control tot timpul. Vei auzi sugestiile date te terapeut și vei putea să iți amintesti după sesiune. Dacă vrei să faci hipnoterapie, ești un bun candidat pentru asta. Hipnoza este o stare de voință, dacă cineva încearcă să te hipnotizeze împotriva voinței tale, nu va funcționa.

Pentru prima dată, vei fi întrebat(ă) despre istoricul medical anterior, despre sănătatea generală și despre stilul de viață pentru a evalua starea actuală. Apoi vom decide împreună obiectivele sesiunii și vom face un mic test pentru a vedea cât de analitică este personalitatea ta și vom alege metoda corectă de hipnoterapie. Hipnoterapia poate fi folosită pentru a vindeca sau a impune orice stare mentală, emoțională sau fizică sau imbunătăti o calitate. Este folosită în general pentru pierderea în greutate, pierderea unor obiceiuri negative cum ar fi fumatul și jocurile de noroc, îmbunătățirea încrederii și pierderea fricii și a fobiilor, pierderea stresului, îmbunătățirea somnului și creșterea motivației pentru realizarea carierei, a vieții personale sau a obiectivelor sportive.

Preturi:

Terapia Pre-sesiune (consultare) 30 Minute 60 Minute 90 Minute 120 Minute
Hipnoterapie Gratis 70 LEI 100 LEI 140 LEI 170 LEI
Adăugând Reiki de Nivel 2 +10 LEI +20 LEI +30 LEI +30 LEI
Adăugând Reiki de Nivel  Maestru +20 LEI +30 LEI +40 LEI +50 LEI
Adăugând Reiki de Nivel  ArhiMaestru / Reiki Elemental +30 LEI +40 LEI +60 LEI +70 LEI
Adăugând Cristale +20 LEI +30 LEI +40 LEI +50 LEI
Adăugând Shiatsu / Masaj +10 LEI +20 LEI +30 LEI +30 LEI

Abonamente:

Sedinte  30 Minute  60 Minute 90 Minute 120 Minute
4  200 LEI  300 LEI  400 LEI  500 LEI
8   350 LEI   500 LEI  700 LEI  900 LEI
15   600 LEI   900 LEI  1250 LEI  1600 LEI
Adăugând Reiki de Nivel 2  +10 LEI / Sedinta  +20 LEI / Sedinta  +25 LEI / Sedinta  +30 LEI / Sedinta
Adăugând Reiki de Nivel  Maestru  +20 LEI / Sedinta  +30 LEI / Sedinta  +40 LEI / Sedinta  +50 LEI / Sedinta
 Adăugând Reiki de Nivel  ArhiMaestru / Reiki Elemental   +30 LEI / Sedinta   +40 LEI / Sedinta  +50 LEI / Sedinta  +60 LEI / Sedinta
Adăugând Cristale +20 LEI / Sedinta +30 LEI / Sedinta +40 LEI / Sedinta +50 LEI / Sedinta
Adăugând Shiatsu / Masaj  +10 LEI / Sedinta  +20 LEI / Sedinta +25 LEI / Sedinta +30 LEI / Sedinta


Rezervă o Sesiune de Hipnoterapie Acum!