Initiere in Sistemul Reiki (Nivelul 1)

  • 25 si 26 Noiembrie (Sambata si Duminica) Intre Orele 13:00 si 19:00, Zona Piata Unirii, Bucuresti
  • Istoria si Filozofia Reiki
  • Invataturi Teoretice si Aplicatii Practice cu Energia Universala Spirituala
  • Initiere Energetica
  • Diploma de Terapeut Reiki Nivelul 1
  • Exercitii si Meditatii
  • 400 Lei

Reiki este un sistem de accesare a Energiei Universale Spirituale care te ajută să te conectezi cu Spiritul Universal si cu Dimensiunile Spirituale mai Inalte și să iți vindeci persoana și să îți îmbunătățesti calitătile personale pe toate nivelele (fizic, energetic, emotional, mental). Practicanții artei pot fi, de asemenea, specializați în alte metode alternative ale artelor de vindecare și le pot folosi împreună cu terapia Reiki. Este mai mult decât o vindecare naturala, este o experienta Spirituala și Divina. Poate fi folosit și în combinație cu meditația, hipnoterapia, shiatsu sau masajul pentru a creste plăcerea, intensitatea și beneficiile experienței.

Doctorul Mikao Usui, fondatorul sistemului Reiki, a descoperit ceva extraordinar prin citirea textelor esoterice tibetane și urmând instrucțiunile lor, care includ postul total de 21 de zile și meditația pe un munte. Nu toți practicanții Reiki au făcut acest lucru, ci aproape toți au fost initiati prin linia lui Mikao Usui. Un maestru poate „alinia” o altă persoană la frecvențe de Energie Spirituala, astfel încât să o poată folosi pentru sine sau alte persoane, dar abilitatea de a le folosi depinde de conexiunea practicantului cu aceasta Energie, depinzand de nivelul său spiritual, de focalizare, tehnică și altele factori, în general și în momentul sesiunii.

Ființele umane pot intra doar în contact cu aceasta Energia și pot beneficia de iubirea, bucuria înțelepciunea și puterea sa infinite. Acesta va ajuta întotdeauna un pacient, în funcție de conexiunea pe care o poate avea cu El, care este de obicei condiționată de starea spirituală și mentală generală și actuală a pacientului și de nevoia și dorința de vindecare / progres.

Inscrie-te Acum!