Reiki

 

Reiki este un sistem de accesare a Energiei Universale Spirituale care te ajută să te conectezi cu Spiritul Universal si cu Dimensiunile Spirituale mai Inalte și să iți vindeci persoana și să îți îmbunătățesti calitătile personale pe toate nivelele (fizic, energetic, emotional, mental). Poate fi folosit și în combinație cu meditația, hipnoterapia, shiatsu sau masajul pentru a creste plăcerea, intensitatea și beneficiile experienței.

Într-o sesiune de Reiki, terapeutul direcționează energia către pacient prin mâini, cristale sau alte instrumente, prin atingere sau la distanță, pentru a restabili / împuternici bunăstarea fizică, emoțională și mentală.

În sistemul tradițional Reiki, Reiki Usui Shiki Ryoho, au fost inițial 3 nivele, al treilea fiind numit „Nivelul de Maestru”, dar recent au fost adăugate nivele de ArhiMaestru (Grand Master) și noi sisteme Reiki. Fiecare nivel permite practicantului să canalizeze o frecvența diferită a Energiei Universale Spirituale. Fiecare frecvență se concentrează asupra unui aspect, cum ar fi Înțelepciunea Divină, Pacea Absolută și Iubirea Pură.

Max Tudor, fondatorul proiectului Sanatate Holistica, este în prezent un ArhiMaestru de nivelului 9 al sistemului Reiki Usui Shiki Ryoho și fondatorul sistemului Reiki Elemental Hermetic, care este o combinație între sistemul tradițional și cunoștințele și practicile hermetismului, canalizând frecvente de energie specifice unui element.

shutterstock_100649914-1024x768

În timpul unei sesiuni Reiki, vei intra într-o relaxare profundă, în timp ce terapeutul va canaliza Energia în corpul tău,   într-o cameră plină de energie pozitivă cu o frumoasă muzică de meditativă.

De asemenea, putem încărca obiectele personale, Energia poate fi adunată într-un talisman, brățară, uleiuri, haine etc. pe care le poți purta și beneficia treptat pentru o perioadă mai lungă. Pot fi create si vortexuri de energie astfel încât să devină reîncărcate în mod constant, dar vor depinde de tine, de mediul înconjurător și de energia cu care intră în contact, vor funcționa mai bine într-un câmp de energie pozitiv. 

Reiki Elemental Hermetic

The_5_Elements_by_Korpsus

Sistemul Reiki Elemental Hermetic este o combinație a sistemului Reiki Usui Shiki Ryoho și cunoștințele și practicile hermetice, introducând frecventele de energie specifice unui element. Cultura hermetică a fost dezvoltată în Egiptul antic de Hermes Trismegistus (reîncarnarea lui Thoth), cu rădăcini în civilizația Atlantis.

O sesiune de terapie elementară se va concentra pe vindecarea sau imbunatatirea unui anumit aspect fizic, emoțional sau mental, folosind elementul potrivit pentru acesta. Pe langa energie, se vor folosi si elemente fizice specifice elementului ales. Informați-ne dacă vreți să vindecați ceva specific și vom alege elementul necesar. Codul de îmbrăcăminte recomandat se recomandă ca atunci când ar trebui să aveți un masaj, datorită caracteristicilor elementare.

Filosofia de baza a elementalismului este mai veche decât istoria și prezentă în multe culturi antice și prezente (Atlantis, vechiul Egipt, hinduism, păgânism, Babilon, Grecia veche, China, Japonia, Tibet etc.). Filozofia afirmă de obicei că întreaga existență este Akasha (aether), care este împărțită în 2, 4 sau 5 elemente, în funcție de cultură. Hermetismul este prima filozofie cunoscută care a menționat această teorie, iar elementele derivate din Akasha erau apă, foc, aer și pământ. Nu se referă numai la planul fizic, ci se poate spune că orice din orice plan al existenței este făcut din unul dintre aceste elemente sau dintr-o combinație a acestora.

Fotolia_52954319_S-300x300

 

Preturi:

REIKI
Tip 30 Minute 60 Minute
Nivel 2 60 LEI 90 LEI
Nivel Maestru 70 LEI 100 LEI
Nivele Arhi-Maestru 80 LEI 110 LEI
Reiki Elemental Hermetic 80 LEI 110 LEI
Adăugând Cristale +20 LEI +30 LEI
Adăugând Hipnoterapie +20 LEI +30 LEI
Adăugând Masaj / Shiatsu +15 LEI +25 LEI

 

Abonemente (o sesiune = 60 de minute):

REIKI
Tip 8 Sesiuni 15 Sesiuni
Nivel 2 400 LEI 800 LEI
Nivel Maestru 500 LEI 900 LEI
Nivele Arhi-Maestru 600 LEI 1000 LEI
Reiki Elemental Hermetic 600 LEI 1000 LEI
Adăugând Cristale +150 LEI +250 LEI
Adăugând Hipnoterapie +150 LEI +250LEI
Adăugând Masaj / Shiatsu +100 LEI +200 LEI

 

Rezervă o Sesiune de Reiki Acum!