Shiatsu

Shiatsu este o tehnică asemanatoare cu masajul, utilizand presiune cu palmele, degetele și alte părți ale corpului pentru a echilibra fluxul de energie în cadrul meridianelor (canalele de energie) ale pacientului. Este o tehnică antica japoneză sintetizată din principiile masajului oriental antic, do-in și judo, îmbogățit de tehnicile de acupunctură și osteopatie și chiropractic în vest. Scopul terapiei este de a reechilibra fluxul de Ki, forța vitală din corpul pacientului, astfel încât să funcționeze corect pentru a restabili sănătatea.

Conceptele asupra corpului uman în Shiatsu se bazează pe taoism, iar tehnica se concentrează asupra armonizării fluxului de ki (energie vitală) în organism prin presarea punctelor de presiune (tsubos) a canalelor de energie Ki, numite meridiane. Prin urmare, este diferit de tehnicile occidentale care nu recunosc această forță și în care se masagează mușchii, ligamentele și articulațiile pentru a echilibra circulația sângelui și a limfei. Tzuburile sunt puncte speciale pe meridianele care împuternicesc fluxul de energie Ki , conectandu-se cu alte meridiane și influențează echilibrul elementelor din corp. Masajul acestora ar face o persoană să se simtă mai bine, să-și relaxeze mintea și să elibereze febra, de exemplu.

el-shiatsu

În filosofia taoistă, întreaga existență este o combinație a Yin și Yang, cele două elemente opuse, extreme și complementare. Meridianele pentru elementul Yin sunt cele din față și din interiorul corpului, în timp ce cele Yang sunt pe spate și în exterior, cele Yin conectate cu  pământul și cele Yang cu cerul.

Preturi:

Terapia 30 Minute 60 Minute
Shiatsu 50 LEI 75 LEI
Adăugând Reiki de Nivel 2 +10 LEI  +20 LEI 
Adăugând Reiki de Nivel Maestru +20 LEI +30 LEI
Adăugând Reiki de Nivel ArhiMaestru +30 LEI +40 LEI 
Adăugând Reiki Elemental Hermetic +30 LEI  +40 LEI 
Adăugând Hipnoterapie +20 LEI  +30 LEI
Adăugând Cristale +20 LEI  +30 LEI 

 

Abonemente 

Sesiuni 30 Minute 60 Minute
4 150 LEI 250 LEI
8 250 LEI 400 LEI
15 400 LEI 700 LEI
Adăugând Reiki de Nivel 2 +10 LEI / Sedinta +20 LEI / Sedinta
Adăugând Reiki de Nivel Maestru +20 LEI / Sedinta +30 LEI / Sedinta
Adăugând Reiki de Nivel ArhiMaestru +30 LEI / Sedinta +40 LEI / Sedinta
Adăugând Reiki Elemental Hermetic +30 LEI / Sedinta +40 LEI / Sedinta
Adăugând Hipnoterapie +20 LEI / Sedinta +30 LEI / Sedinta
Adăugând Cristale +20 LEI / Sedinta +30 LEI / Sedinta

 


Rezervă o Sesiune de Shiatsu Acum!