Tabere

Tabere (Bootcamps)

Următoarele Tabere:

Transylvanian Power Fitness Boot Camps
Fitness Holistic, Meditatie, Excursii,  și Trekking în Bran (Transilvania, România).

 

7 ZILE:

27 OCTOMBRIE – 2 NOIEMBRIE (Halloween Edition)

4 ZILE:
12-15 OCTOMBRIE

Vezi Boot Camp Holidays (https://bootcampholidays.eu).

 

Organizam, tabere de fitness la munte sau la mare, de un weekend sau de o saptamana. Pentru a fi la curent cu taberele următoarele, alătură-te grupului de Facebook “Personal Trainer Bucharest” (https://www.facebook.com/groups/personaltrainerbucharest/) si a website-ului Boot Camp Holidays (https://bootcampholidays.eu).

Bootcamp-urile sunt programe concepute pentru a construi forța și fitness-ul prin intermediul unor antrenamente intense în echipă în timp ce ne distram si ne bucurăm de contactul cu natura. Pentru majoritatea exercitiilor vom folosi doar propriile corpuri și un partener, în timp ce altele implică competiții individuale și de echipă, iar altele implică unele accesorii de fitness, în special bootcamps-urile care durează mai mult de o zi.

Bootcamps-urile de o zi sunt de obicei gratuite și se fac într-un parc din București unde voi fi instructorul grupului de fitness al celor care vor să se alăture. Te voi antrena printr-un set de exerciții distractive și eficiente și împreună putem construi o comunitate de oameni cu pasiune pentru fitness și un trai sănătos în timp ce lucrăm în echipă!

Taberele de weekend, weekend lung sau 7 zile de vacanță sunt vacanțe în locuri frumoase, fie în munți, în apropierea unei păduri sau la malul mării, lângă o plajă de nisip. Acestea ar include cazare, mâncare, o mulțime de antrenament de fitness, drumeții cu ghid sau plimbări pe plajă și ateliere de lucru. Te vei distra, te vei bucura de natura, vei face antrenamente minunate, vei intalni oameni cu aceleasi idealuri si vei pleca cu o excelenta cultura de fitness si o experienta de viata sanatoasa!

https://bootcampholidays.eu